Onafhankelijke vergelijking van vergelijkingssites. Kies de beste.

Luiers vergelijken

De goedkoopste luiers schaft u aan in de aanbieding

De ervaring van Snakewool is dat u het meeste geld bespaart op luiers en andere baby-artikelen wanneer u slim gebruik maakt van aanbiedingen. Zo bieden winkels regelmatig drie pakken luiers voor de prijs van twee aan. De kunst is dan de perfecte voorraad luiers aan te schaffen. Niet te veel, om te voorkomen dat uw baby er al is uitgegroeid (of al zindelijk is geworden) voordat de voorraad op is, en niet te weinig, om te voorkomen dat u de voorraad moet aanvullen met normaal geprijsde pakken luiers.

Er zijn verschillende vergelijkingssites voor het vergelijken van de goedkoopste luiers en andere baby-artikelen.

Beoordeling van de sites om luiers te vergelijken

Voordeelmuis is een site met ingescande aanbiedingen van 'alle bekende Nederlandse winkels'. De site bevat ook een categorie 'luiers', met actuele aanbiedingen. Er staat duidelijk bij vermeld bij welke winkel u de luiers kunt halen en tot welke datum de aanbieding geldig is.

De Luiervergelijk site is een initiatief van 'een prijsbewuste moeder'. Deze site biedt zeer recente overzichten van aanbiedingen van luiers en babydoekjes, die u ook wekelijks via de e-mail kunt ontvangen. Verder bevat de site meningen van ouders over de verschillende merken luiers. Ook is op de site een artikel te vinden uit de Consumentengids van oktober 2002 met een kwaliteitsvergelijkend onderzoek naar luiers.

Babykosten.nl is een site van 'twee moeders'. Op de site kunt u de prijzen van luiers, luierbroekjes en babydoekjes vergelijken. U kunt zoeken op winkel, merk, gewicht van de baby en aanbiedingen. De site vergelijkt 15 luiermerken (AH, Broekies, Bumblies, C1000, DA, Dotties, Edah, Etos, Europrofit, Friends, Huggies, Kruidvat, Pampers, Super en Trekpleister) in 17 winkels (Albert Heijn, Aldi, Boni, C1000, Coop, DA Drogist, Dirk, Edah L&L, Etos, Hoogvliet, Jumbo, Kruidvat, Makro, Plusmarkt, Schlecker, Super de Boer en Trekpleister). De zoekresultaten, die op meerdere pagina's worden gepresenteerd, kunt u sorteren op winkel, merk, inhoud, soort, gewicht, prijs en stuksprijs. De site ziet er overzichtelijk uit en maakt qua uiterlijk een professionele en moderne indruk. Het is de bedoeling dat u in de toekomst ook babymelk, kinderwagens en autostoeltjes via deze site kunt vergelijken. Het is niet geheel duidelijk hoe actueel de aangegeven prijzen zijn.

De Goedkoopste Luiers.nl wordt door 'een kleine, maar enthousiaste groep ouders' actueel gehouden. De site vergelijkt 16 luiermerken in 17 winkels. De site biedt naast een overzicht van luiers en luierbroekjes ook informatie over de goedkoopste babydoekjes en de goedkoopste babymelk. Handig is dat u met de site een overzichtelijke lijst te zien krijgt, waarin u kunt sorteren op supermarkt, merk, soort, aantal stuks, totaalprijs en prijs per stuk. Ook kunt u selecteren op merk of categorie. De site geeft een overzicht van de meeste grote winkels en de grootste merken, maar niet alle. Het is niet helemaal duidelijk hoe actueel de prijzen op de site zijn.

Overige sites

Luierinfo.nl

Luiersendoekjes.nl 

Luiervergelijker.nl

Babykledingmaatje.nl

 

De beste sites om luiers te vergelijken

A = Actueel aanbod, S = Sorteer- en zoekmogelijkheden, I = Informatief, G = Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de site