Onafhankelijke vergelijking van vergelijkingssites. Kies de beste.

Dvd's vergelijken

De vergelijkingssites voor dvd's vergelijken de aanbiedingen van diverse webwinkels. De sites ontlopen elkaar qua functionaliteit niet zoveel. Wel heeft iedere site weer net een andere collectie webwinkels in zijn bestand. Als u zeker wilt zijn van de allergoedkoopste aanbieding, zou u ze dus allemaal één voor één even moeten uitproberen.

El Cheapo en Vergelijk.nl geven dezelfde resultaten. De site vergelijkt dvd's van winkels als Bol.com, CDplus.nl, Cosmox, DVD Outlet, Free Record Shop, Keeno, NLStore, Occident, Van Leest en Wehkamp.nl. De site vermeldt de totaalprijs inclusief porto en geeft informatie over de levertijd. De prijzen zijn niet in alle gevallen de juiste.

Prijsvergelijk.nl vergelijkt dvd's van Azur, Bol.com, Cosmox, FreeRecordShop, MediaBoetiek, NLStore, Van Leest en Wehkamp. De site geeft de prijzen aan inclusief verzendkosten en geeft informatie over levertijden.

Nieuw.nl zoekt aanbiedingen van winkels als Amazon, Azur, Barnes & Nobles, Bol.com, CDplus.nl, Free Record Shop, NL Store en Proxis. De site vermeldt de totaalprijs inclusief porto, maar geen geen informatie over de levertijd.

Beslist.nl vergelijkt aanbiedingen van winkels als NLstore, Cosmox, Occident, GoedkoopsteWinkel.nl, Bol.com, FreeRecordShop, Van Leest en Wehkamp.nl. De site vermeldt de totaalprijzen inclusief verzendkosten. De site vermeldt de mogelijke betaalmethoden. Er wordt echter geen informatie verstrekt over levertijden.

Thuisbios.nl vergelijkt dvd's van aanbieders als Amazon, DevotedDVD, DVDVerkoop.com, DVDWInkel.nl, DVDZone2, Play247.com, TheMusicSafe.com en Proxis.be. De site vermeldt de totaalprijzen inclusief bezorgkosten. Er is geen informatie over levertijden.

DVDKijker is weliswaar een Nederlandstalige site, maar zoekt alleen in Engelse webwinkels (circa 25) en geeft de prijzen in Engelse ponden weer. De site geeft geen informatie over verzendkosten of levertijden.

Ciao-shopping.nl vergelijkt aanbiedingen van winkels als Bol.com en DVDOutlet. Het is niet mogelijk om de zoekresultaten te sorteren. Verder geeft de site geen totaalprijs inclusief bezorgkosten. De site geeft wel informatie over levertijden.

Kelkoo vergelijkt aanbiedingen van winkels als Azur, Bol.com, Cosmox, DVDigital, DVD Outlet, FreeRecordShop.nl, GoedkoopsteWinkel.nl, Van Leest en Wehkamp. De prijzen van sommige dvd's zijn bij deze site wel extreem hoog (The Godfather-trilogie voor 9.398 euro, de dvd van Pretty Woman voor 1.018 euro).

Kieskeurig vindt geen dvd's die in de steekproef zijn opgenomen.

De beste sites om dvd's te vergelijken

ASIG
1El Cheapo+++ +
2 Prijsvergelijk.nl++++
3 Nieuw.nl+-++-+
4 Beslist.nl+++-+
5 Thuisbios.nl+--+-+
6 DVDKijker+--+-+
7 Ciao-shopping.nl-++-+-
8 Kelkoo+----
9 Kieskeurig-----

A = Aanbod, S = Sorteer- en zoekmogelijkheden, G = Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de site